Express: Mulighed for amerikansk investering i klubben

Som forventet er det mulige salg af Manchester United ved at drage ud og nu er tredje budrunde sat til en tidsfrist sidst i denne måned. Ifølge avisen The Express er det nu mest sandsynligt, at Glazers fortsætter med øget investering fra amerikanske fonde.

Det har længe været kendt, at Sheikh Jassim Al-Thani fra Qatar og Manchester-fødte Sir Jim Ratcliffe har haft ønske om at købe Manchester United. Finske Thomas Zilliacus trak sig da det blev klart, at der blev en tredje budrunde.

Nu skriver flere engelske medier, at der er flere amerikanske grupper, der er interesserede i at investere i gruppen ved minoritetkøb. Der er fire grupper, der er blevet nævnt. Elliot Management, som er en økonomifond i USA, var dem, der var først ude med, at de var interesserede i et minoritetskøb af klubben. Men nu er tre andre lignende grupper rygtet til at have samme interesse.

Sixth Street og Ares er to økonomiselskaber, der gerne vil investere i klubben. Men også selskabet Carlyle Group Inc rygtes at ville købe en minoritet i United. Carlyle Group solgte sidste året NFL-holdet Denver Broncos for 3,8 milliarder dollars svarende til lidt over 25 milliarder danske kroner og siges at have aktiver for 373 milliarder dollars hvilket svarer til 2527 milliarder kroner.

Fristen for tredje budrunde er sat til 28. april.

 

Forrige artikel

Bild: Manchester United jagter dyr Bundesliga-stjerne

Næste artikel

Mini-rejsedokumentar: Turen går til Manchester

ANNONCE