Manchester United og Crystal Palace anklaget

Det engelske fodboldforbund, FA, anklager Manchester United og Crystal Palace for ikke at have afholdt deres spillere fra upassende opførsel.

Efter kampen i lørdags, hvor der opstod tumult med 20 minutter igen af kampen, er både Manchester United og Crystal Palace anklaget af det engelske fodboldforbund, FA.

– Det påstås, at begge klubber ikke klarede at sikre, at deres spillere opførte sig på en værdig måde og/eller holdt sig fra provokerende opførsel, og det påstås også, at Manchester United ikke klarede at sikre at deres spillere holdte sig fra voldelig opførsel, lyder det i anklagen fra FA.

Resultatet blev, at Casemiro fik rødt kort og en karantæne på tre spilledage. United var foran 2-0 da situationen opstod og endte med at vinde 2-1.

5 kommentarer
 1. Tja FA er hårde i flinten og det er helt på sin plads

  Begge klubber har et ansvar for “code of conduct” i forhold til spillererne.

  GGMU

 2. Ja Thomas begge klubber har ansvaret, men det er United der er blevet straffet mest Pt. Med Casemiro karantæne, nu har jeg set episoden fra flere vinkler, og hvis Casemiro skulle dømmes med direkte rød for halsgreb, så skulle John Awey fra Palace dælme os have en karantæne i mine øjne, for hans halsgreb/skub på AWB..🤔 ikke fordi jeg ikke synes at det er ok at Casemiro fik karantæne, den har han selv bedt om..

  1. Ja det kan du sige og jeg er ikke uenig, dog vil jeg fastholde at Casimiro er for erfaren til den slags tåbeligheder..

   Der er altså forskel på om man er 20 år eller 30 år i det game, han solgte holdet og var tæt på at koste de 3 point, og man kan vel argumentere for at hans unødvendige fravær måske også kostede mod Leeds….desværre.

   Men nu er det bare sådan og det må Casimiro og resten af holdet lære af så dette cirkus ikke gentager sig.

   Jeg er stor tilhænger af hårde konsekvenser og sanktioner i disse situationer, det er miskrediterende for fodbolden generelt og står i skærende kontrast og modsætning til de værdier fodbolden er grundlagt på, en gentlemans sport.

   GGMU

 3. Jamen jeg sgu helt enig at det er for dumt Casemiro, men nu er John Awey heller ikke ligefrem 20 længere, og han burde os have set det direkte røde kort, for hans halsgreb på AWB, det er bare min mening..

 4. Som jeg skrev er jeg ikke uenig i din pointe, men min reference omkring alder var møntet på Casimiro og hans erfaring som både Real spiller og landsholdsspiller, han burde vide bedre.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Kvindelige fans ønsker ikke Greenwood tilbage

Næste artikel

Medier: Ratcliffe allierer sig i kampen om Manchester United - Deadline om en uge

ANNONCE