Romano: Dobbeltbud fra West Ham

Vi skrev igår om, at West Ham havde givet et bud på Harr Maguire. I aftes meldte Fabrizio Romano at West Ham havde givet et dobbelt bud på Maguire og Scott McTominay. Men det er dog lidt uvist om det var to forskellige bud eller et dobbelbud, da Samuel Luckhurst mener, at det er to forskellige bud.

Efter at Manchester United i weekenden fik sikret sig Rasmus Højlund så har United fokuseret på at komme af med spillere, da det er mange spillere der er i overskud i klubben. Alex Telles, Zidane Iqbal, Charlie Savage og Ethan Laird er solgt, mens Will Fish er udlejet. Og nu er mange rygter om andre afgange.

En af dem er Harry Maguire. Vi skrev i går, at West Ham havde afgivet et bud på Maguire. I aftes meldte Fabrizio Romano så, at der blev givet et dobbeltbud på Maguire og Scott McTominay. Men Samuel Luckhurst, United-skribent på Manchester Evening News, melder at det var to forskellige bud på hver spiller.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Ifølge begge er buddene dog ens. 30 millioner pund svarende til 259 millioner kroner for hver af McTominay og Maguire. Eller 60 millioner pund svarende til 518 millioner kroner for begge.

Ifølge både Luckhurst og Romano er begge bud dog afvist. Det er forventet, at det er ikke meget, der mangler i at nå til enighed omkring Harry Maguire, mens det er lidt længere imellem klubberne når det kommer til McTominay, som ten Hag ikke ønsker at komme af med.

1 kommentar
  1. Hmm er lidt trist over Mctorminey måske skal sælges, han er United i hjertet, men kommer aldrig til at være andet end substitut i United, han er en fighter og arbejds mand centralt og kunne i min optik stadig være trupspiller, spørgsmålet er om han vil det eller spille fast i en mindre klub.

    Ellers er det bare om at slå til på tilbudet på Maguire.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Roy Keane præsenterer den nye tredjetrøje

Næste artikel

Sun: Skade forhindrer spillersalg

ANNONCE