Sabitzers debut: Ten Hag godt tilfreds

Erik ten Hag var godt tilfreds med Marcel Sabitzers første minutter i Manchester United-trøjen lørdag eftermiddag.

På januartransfervinduets sidste dag blev det klart, at Christian Eriksen havde brækket foden og ville være udenfor i 10-12 uger. Derved stod United med et problem på midtbanen. Det problem blev, hvertfald midlertidigt, løst ved at United hentede østrigeren Marcel Sabitzer i Bayern Munchen på lån.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Og i kampen mod Crystal Palace, der for Uniteds vedkommende, blev spillet på det efterhånden ikke så normale tidspunkt lørdag klokken 16 fik spilleren, der er den første østrigske spiller i Uniteds historie, debut da han kom ind med ni minutter igen og med tillægstiden fik han 17 minutter.

Mange United-fans var glade for hans indsats i hans debut, der kom kun fire dage efter handlen gik i hus. Og Erik ten Hag var også meget glad for Sabitzers debut.

I et interview med klubbens tv-kanal MUTV sagde Erik ten Hag:

– Sabitzer forstår fodbold. Vi så det med det samme til træningen. Han var rigtig god, rolig og ved hvordan man forsvarer. Vi har brug for spillere, der forstår spillet og som også har den rigtige ånd.

Bruno Fernandes og Marcus Rashford scorede målene i 2-1-sejren mod Crystal Palace, der blev lidt for spændende efter, at Casemiro fik rødt kort.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

3 kommentarer
  1. Sabitzer får lige pludselig en hovedrolle de næste kæmpe, og med den “coolness” han viste i slutfasen mod Palace lover det kun godt.

    GGMU

  2. Synes leverede i fin præstation, for det var absolut ikke en nem debut kamp at komme ind i, men han holdt hovedet koldt, trods omstændighederne.
    Han bliver rigtig spændende af følge for os fremover, og især nu hvor han virkelig kommer til få større hovedrolle ind først tiltængt, ETH’s gameplan er i den grad blevet ændret, dælme godt vi akkurat nåede at hente ham..🙏🙂

  3. Det er da rigtigt spændende med Sabitzer. En spiller som også kan score mål. Det har jeg fuld tiltro til. Også nu hvor Fred har løftet sit spil en anelse.. Kampen mod Leeds bliver alligevel et slagsmål på midtbanen, og så skal der lukkes godt af, og spilles hurtigt. Det er ikke en kamp jeg som sådan frygter..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Bør Casemiros røde kort omstødes?

Næste artikel

De Gea optimistisk trods savnet af Casemiro og Eriksen

ANNONCE