AFSTEMNING: Fløjspillere

I de sidste uger har I læsere kunne stemme her på siden hvilke spillere I vil, at United skal komme af med denne sommer. Nu er vi kommet til fløjspillerne.

Efter, at I, kære læserne, har givet jeres mening om hvilke målmænd, forsvarsspillere og midtbanespillere skal ud så er tiden kommet til fløjspillerne.

Hvilke af disse spillere synes I United skal skille sig af med?

 

This poll is no longer accepting votes

Hvilke fløjspillere skal United sælge?
569 votes
7 kommentarer
 1. Ikke mange ønsker at sælge Marcus Rashford.
  I forhold til FFP vil det give god mening at sælge ham.
  I forhold til at få en holdspiller ind i truppen, vil det give god mening at sælge ham.
  I forhold til presspil vil det give god mening at sælge ham.
  I forhold til at få en mere konsistent spiller ind på holdet, vil det give god mening at sælge ham.
  I forhold til at Marcus Rashford ret så sjældent viser sit topniveau, vil det give god mening at sælge ham.
  Sorry, Rashford, for Mancherter United vil det give god mening, at du fortsætter din solokarriere et andet sted!

  1. Efter sidste sæson hvor Rashford nærmest på egen hånd sikrede os Champions League kvalifikation, Liga Cuppen og FA Cup finale pladsen, ved vi alle at han er mere end god nok til klubben, tror snarere vi skal kigge på hvorfor han ikke lykkes I denne sæson, pilen peger kun en vej…EtH.

   Væk med hollænderen og ind med en ny cheftræner…så blomstre Rashy igen.

 2. Grunden til tingenes tilstand kan man altid spekulere i, men når Marcus Rashford har en elendig sæson, så er det EtH’s skyld? Og EtH havde absolut ingen ingen indflydelse på Rashfords fantastiske 2022/23 sæson? Endda til trods for, at Rashford sæsonen før kun havde scoret 5 mål under Ole/Ralf?
  @Thomas – jeg finder det fremragende og beundringsværdigt, at du noget nær ene mand formår at holde gang i dette lille forum – kudos til dig 👍. Men – og jeg er ingenlunde fan af EtH – så begynder din anti-EtH agenda at blive lidt trættende…

 3. Nicholaj

  Tja jeg er jo nødt til at skrive min holdning til tingene som jeg ser det, og sorry hvis det bliver trættende….

  Jeg ser kun en udvej og det er at skille sig af med EtH når sæsonen er slut.

  Selvfølgelig skal spillerne hanke op i sig selv, inklusiv Rashford, det er indlysende, men at skille sig af med ham fremfor EtH vil være forkert.

  Det er min ydmyge holding.

  Jeg syntes det er super trist at der ikke er nogen reel debat herinde desværre.

  Ville elske at høre andres meninger og holdninger som f.eks Anders og din, uagtet jeg er uenig respektere jeg jeres holdninger men vil gerne debattere og udveksle synspunkter og uenighederne, sagligt selvfølgelig.

  1. Fair point – hvis man ikke skulle kunne give udtryk for sine holdninger på et forum som dette, hvor så…?

   Og når ret skal være ret, så har jeg så sandelig også min tvivl om, hvorvidt EtH er vejen frem? Den manglende spillestil/ udtryk på banen og EtH’s manglende evne som motivator (“Brentford ville det mere end os…!!!”) er dybt bekymrende.

   Jeg ser så sandelig også fornuften i Anders’ indlæg. Ja, Rashford har tidligere bevist, at han kan præstere på højeste niveau (det har EtH vel ret beset også…?), men det niveau han har lagt for dagen i indeværende sæson er tæt på fornærmende og ikke United værdigt.

   Sidste sæson spillede Rashford røven ud af bukserne for en ny kontrakt, og nu hvor den er sikret – tæt 3 mio. dkk om ugen!!! – er foden taget af pedalen og øjnene af bolden. Er der alligevel noget til om historierne om, at Rashford er mere begejstret for sin PS5 end han er for Manchester United? (denne paragraf står helt og aldeles for min egen regning – rygter rygter rygter…).

   Så ja, måske Rashford vil trives under en anden manager, men hvor? Det er næppe et spørgsmål om at skille sig af med ham fremfor EtH, men det ene udelukker vel ikke det andet?

   1. Nej din pointe er helt sikkert fair….

    Jeg har nok bare et svagt punkt for vores egne akademi spillere, herunder også Mason Greenwood, og derfor bliver lidt farvet i min vurdering.

    Jeg har også på fornemmelsen at Sancho sagen spiller ind vedr Rashford.

    Men nej det ene udelukker selvfølgelig ikke der andet i denne situation.

    Brentford kampen understreger min pointe ang EtH, nr 15 og uden sejr i 6 kampe alligevel spiller os næsten ud af banen “fordi de ville det mere” ifølge EtH.

    Det siger jo alt…

 4. Ps: du har en pointe vedr Rashford og hans præstationer sidste sæson kontra denne sæson….kæmpe forskel, men min pointe er at Rashford har bevist at han kan præstere på højt niveau og derfor er han ikke mit førstevalg som salgsobjekt af fløjspillerne….

  Jeg håber og tror at han vil kunne finde tilbage på rette høje niveau under en ny træner der modsat EtH har en plan og en tydelig spillestil med en offensiv der virker….

  Der er jo ingen tvivl om at alle vores offensive spillere lider under vores manglende offensive plan, det siger næsten sig selv, og derfor giver det for mig ikke mening at bringe nye dyre indkøb ind til EtH filosofi eller mange på samme, selv en Mbappe vil have det svært i Uniteds offensiv under EtH…

  Jeg har som du helt sikkert ved mistet alt tillid til EtH….

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Jagten på nummer 250: Johnny Morris, nummer 9, 1941-1949

Næste artikel

Nyt initiativ: United og Liverpool danner fælles front mod tragediesange

ANNONCE